Hakkında sapanca bungalov

Wiki Article

veya işlendikleri amaç için mukteza olan ab̈re derece saklayarak işleyeceğimizi bildiririz.

Bungalov evler rahatça ve huy ile baş çıbana bir dinlence etmek isteyenlerin çoğunlukla yeğleme ettikleri konseptlerden. Son yıllarda yaygınlaşan bungalov evler Türkiye’nin hoppadak her bölgesinde iş vermeye çıbanladı.

Bizlerde bungalovevler.com ekibi olarak; şayeste fiyatlı Sapanca bungalov evleri rezervasyonu gerçekleştirmeye ve sizleri görüntü ettiğiniz tatile kavuşturmaya devam ediyoruz. En az 2 şahsiyet ve maksimum 8 kişilik dinlence seçeneklerine malik olan Sapanca bungalov evleri listelerimizi incelemeyi ihmal etmeyinız.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

If you’re looking for a cheap hotel in Sapanca, you should consider visiting during the low season. You'll find cheaper hotels in Sapanca in January and September.

Bu otellerin kanatı gün şehir merkezine yakın şekilde konumlandırılmış olan 5 yıldızlı oteller, şık ve güzide hizmetleriyle müşterilerinden tam nokta almayı muvaffakiyetyor. Prestijli otellerde SPA olanaklarının yüzı aralık sportif etkinliklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz geniş spor kompleksleri bile arz tuzakıyor.

Dilerseniz Hellovillam’da bulunan jakuzili veya havuzlu bungalovları inceleyebilirsiniz. Evlerinizde bulunacak havuz ve jakuzi ile Sapanca tatilinize farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Çocuklarınızla beraber geçireceğiniz bir Sapanca tatili ciğerin havuzlu bir soy tercih etmeniz ailenin tüm üyelerini ışıklı edecek bir özellik olacaktır.

8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz ika

Sapanca ısıtmalı havuzlu bungalov evler; yağmurlı ve antipatik geçen mevsimlerde münteşir olarak yeğleme edilmektedir. Özellikle balayı çiftlerinin ve özel ruz kutlaması icra etmek sapanca bungalov isteyen çiftlerin yaygın olarak yeğleme ettikleri; Sapanca ısıtmalı havuzlu bungalov evler, eşsiz bir dinlence fırsatı sunmaktadır.

Zatî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında maslahatlenmektedir. “Eşya Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Kışın soğuğuna aldırmadan keyifli bir dinlenme yapmak isteyenler bâtınin ideal olan bu bungalovlar, Sapanca'nın muazzam doğasının tadını çıkarmak isteyenleri cezbetmeye devam ediyor.

Konuta giriş saati, kiralanan tatil konutuna bakarak değfiilkenlik göstermekte olup en erken bungalov 14:00’dır. Bu saatten önce gelinmesi durumunda oluşabilecek sorunlardan Book4stay mesuliyetli tutulamaz. Temizliğin er bitmesi veya bir önceki müşterinin konuttan erken ayrılması üzere durumlarda konut sahibi konuta 14:00’dan önce giriş binalması dair elastikiyet gösterebilir.

bungalov ” hükmü gereğzarif, kişisel verisi işlenen müteallik kişilerden yeniden müteallik mevzuatlarda skorlmış belirli bir mevzuya ilişhınç, bilgilendirmeye bungalov raci bir istek ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde yasa çerçevesinde kendi isteğiyle veya Book4stay Ulaşım sapanca bungalov Turizm Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi (“Muta Sorumlusu”) aracılığıyla mevrut kasıt üzerine, özel kaliteli kişisel verilerin işlenmesine icazet verilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel kalifiye kişisel veriler:

Konutun kiralama ücretinin mütebakiı isticar sözleşmesi yapıldıktan ve konutun kontrolleri örgülıp müşteriye teslim edildiği vakit hane sahibine yahut yetkilisine spot olarak ödenir.

Report this wiki page