ısıtmalı havuzlu bungalov No Further Mystery

Wiki Article

Konutlarımızda genel ağ sitemizde belirtilen kapasitenin üzerinde konuk muhakkak onaylama edilmemektedir. Belirtilen nüshaya bebek ve çocuklar dâhildir. Rezervasyon kesinleştikten sonrasında müşteri konutta konaklayacak erkek nüshasında peşış uygulamak isterse Book4Stay’e başvurma edilecek ve konutun durumu ve Book4Stay’in icazet vermesine için bu tadil onaylanabilecektir. Bu durumda müşteriden büyütme ücret istek edilebilir.

Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik ve 6698 Adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta sarhoş olmak üzere iş yerın ihtimam sağlanan (konaklanan) mekân içerinde sağlığını tehlikeye düşürecek nitelikte bir vaka meydana gelmesi halinde bilinmesi gereken sağlık sorunlarını ve evgin müdahale durumunda lazım olabilecek sağlık verilerinin işlenmesine ve aynı şekilde güvenlik ve sağlık önceliği olan Book4stay Ulaşım Gezim Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kişinin mekan içerisinde güvenlik kameraları aracılığıyla mukannen akarsüre saklanmak üzere kaydının allıkınmasına KVKK ölçütleri kapsamında paylaşılmasına aşağıda imzası kâin özen sağlanan kişi olarak tasarlı imzalı ve/yahut genel ağ sitesinde alan saha kutucuğun işaretlenmesi suretiyle beyanım doğrultusunca açık bir şekilde rızamı verdiğimi / vermediğimi bildirme ederim.

Otel konforunda dinlenme olanakı sunan evler de aramış olduğunız bütün tatil olanakları mevcut, Isıtmalı Havuzlu Bungalovlar seçenekleri yaz / kış havuz tadı sunuyor.

Türkiye'bile oteller, pansiyonlar, kiralık daireler ve benzeri konaklama hizmeti veren yerlerde, konaklayan kişilerden güvenlik ve kayıt ammaçlı kimlik bilgilerinin aldatmaınması münteşir bir uygulamadır

36 metrekare boyutundaki bu küçük evlerin minik asılı sıkında çift nefis bir yatak, giriş zalimnda ise tam donanımlı bir aşhane, habitat grubu ve banyo bulunuyor. Tiny House Sapanca devamı için tıklayın komünikasyon detayları, konaklama detayları ve ücretleri yürekin tıklayın.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilişkin diğer kanun hükümlerine mutabık olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel muhafazakar bungalov verilerinizin resen veya talebiniz üzerine cepheımızca silinir, yasak edilir veya anonim hâle getirilir.

yahut işlendikleri amaç için lazım olan sutaş̈re denli saklayarak işleyeceğimizi bildiririz.

Muhalifmıza bungalov evlerden oluşan otel konseptleri olarak çıkan bungalovlar haricinde az sayıda küçümencik işlemletmeler yahut şahıslar aracılığıyla kiraya maruz bağımsız bungalow aile tiplerine rastlamaktayız. Kiralık bungalovlar çoğunlukla dağ evleri şeklinde muhafazakar bungalov görülürken bungalov villa olarak teşhismlanan 2 katlı taş ve ilenmeşap karışımı binalar da kiralık bungalov seçenekleri arasındadır.

Mimarilar genelde devamı için tıklayın biricik katlı evetğundan dolayı modern ve farklı bir alım vermek hesabına dış cephesi allıkışılmışın haricinde çıkıntılar / çıkmalar kullanılarak tasarlanmaktadır.

9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi yüz zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Bölgede bulunan oteller, her şey dahil bakım çekimında sunduğu farklı büyüklüğe ve konfora ehil odaları ile ilçeye gelen ziyaretçilerin dinlenmesine ve unutulmaz anlar yaşamasına yardımcı oluyor. Oteller ilçeye misafir olan görüşmeçilerine sunmuş olduğu her şey dahil hizmetleri ortada odalarda ve katlarda günlük harbilik, 24 sayaç resepsiyon hizmeti, döviz gelgel / satım, maliyetli bezek eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz ruh kasası ve odalarda 24 sayaç aralıksız hamam su üzere eşsiz olanaklar arz aldatmaıyor.

Farklı tarayıcılardan ve/yahut cihazlardan erişiyorsanız, bu tarayıcı ve  cihazların her birinin çerez ayarlarının seçiminize uygunluğunu arama etmelisiniz. 

Her nevi coğrafyada ve konumda bungalov muhafazakar bungalov seçenekleri, Sapanca Evleri ile bir tık uzağınızda.

Sapanca otellerinin son yıllarda popülerleşmesi ile beraberinde sapanca otelleri rezervasyonu masnu vaadi sunan biryoğun korsan web sitesine karşı tetik olmanızı öneririz.

Report this wiki page